BAD ASS BCAA 8:1:1, 400 g

RAZPRODANO BAD ASS BCAA 8:1:1, 400 g

BAD ASS BCAA 8:1:1 so aminokisline z razvejano verigo, ki so namenjene intenzivnim fizičnim naporom, vsebujejo pa Levcin, Izolevcin in Valin, torej esencialne aminokisline, ki so bistvenega pomena za mišično tkivo med vadbo. Gre namreč za to, da omenjene aminokisline močno povečujejo anabolično aktivnost, zavirajo katabolizem (razkroj mišičja) in hkrati služijo kot gorivo za delovanje mišic, poleg tega pa tudi služijo kot vir energije. 

BAD ASS BCAA 8:1:1 hkrati predstavljajo izjemno napredno obliko tovrstnega izdelka, saj vsebuje idealno razmerje zgoraj omenjenih BCAA aminokislin (8:1:1), to pa pomeni, da toliko večji odmerek L-Levcina močno pripomore pri ohranjanju puste mišične mase in oskrbovanju telesa z energijo, ko je ta pod stresom – tekom katerekoli športne aktivnosti.

Med drugim L-Levcin močno povečuje sintezo beljakovin in nastanek HGH (rastnega hormona), kar posledično privede do izboljšanja številnih telesnih funkcij in seveda boljših rezultatov, kar je pomembno s stališča vseh, ki se kakorkoli športno udejstvujejo.

Skratka, gre za izjemno kombinacijo BCAA aminokislin, ki pomaga tako pri ohranjanju mišične mase tekom hujšanja, sodeluje pri nastanku le-te v fazi pridobivanja ali pa deluje regeneratorno, saj samo regeneracijo dobesedno pospešuje in tako blagodejno vpliva na splošno zdravje.

V kolikor iščete optimalno različico samih BCAA aminokislin, boljše alternative skoraj da ni. 
 

Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome2,5,3,4,6,7,8,9,10, barvila (E150c)1, koncentrat rdeče pese3,8,9, sladilo (sukraloza, acesulfam K), barvila (E1416, E1325, E1044*, E160a2,7,9,10) *Možni negativni učinki na pozornost otrok.

Okusi: Kola1, Pomaranča2, Mešano sadje3, Limona-Limeta4, Borovnica5, Jagoda margarita6, Tropski ananas7, Malina limonada8, Ananas Guava9, Eksotik10.

 Priporočena uporaba: 2 merici (6,6 g) zmešajte v 300 ml vode. 1 odmerek popijte takoj zjutraj, ko vstanete in 1 takoj po vadbi oz. tekom vadbe.

 Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka BAD ASS BCAA 8:1:1
Sestavine6,6 g
13,2 g
L-Levcin
4000 mg
8000 g
L-Izolevcin
500 mg
1000 g
L-Valin
500 mg
1000 g

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Ker nismo na športnem igrišču, tukaj ne boste zbirali točk.

Enostavno vam del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako poteka Cashback?

* na strani z izdelkom vidite, koliko denarja vam bomo vrnili na uporabniški račun;
* izberete izdelke ki jih želite;
* opravite naročilo;
* prevzamete naročeni paket;
* mi dobimo potrdilo, da ste paket prevzeli;
* v roku enega delovnega dne se Cashback znesek naloži na vaš račun kot dobroimetje.

Bonus znesek, ki ga imate na računu, se vam bo avtomatsko odštel na blagajni pri vašem naslednjem nakupu. Stanje lahko vidite tukaj, (potrebna prijava v račun).

POMEMBNO:

* Cashback sistem deluje le, če imate registriran uporabniški račun pri Strong.si. Če ga še nimate, kliknite tukaj in si ga ustvarite.
* Pri nakupu morate biti prijavljeni v ta vaš uporabniški račun (Prijavi se)

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis pri Strong.si.

Občutite pravo regeneracijo...z BAD ASS BCAA 8:1:1

 

 • Najvišji nivo mišične regeneracije

 • Visok odmerek L-Levcina

 • Okusi kot jih še niste poskusili

 • Močan anti-katabolni učinek

 

 • Šifra: BADBCAA
 • Nagradne točke: 50
 • Razpoložljivost: RAZPRODANO
 • 29.99 €
 • Brez DDV: 27.39 €

 • Nagradne točke: 50
 • Razpoložljivost: RAZPRODANO
 • Cashback: 0.82 €

Razpoložljive možnosti