Blade Glutamine, 1000 g

Blade Glutamine, 1000 g

Blade glutamine je izjemno napredno prehransko dopolnilo, ki ga odlikuje najvišja kakovost in čistost.

Znano je, da je glutamin najbolj bogata aminokislina v telesu, ki je hkrati odgovorna za zagotavljanje dušika, proizvodnjo glukoze v jetrih, imunski sistem organizma in za vzdrževanje pozitivno ravni samega dušika. Poleg tega glutamin kot prekurzor glutationa, uravnava antioksidacijsko zmogljivost telesa in je odgovoren za hitro razgradnjo prostih radikalov, s čimer učinkoviti razstruplja naš organizem.

Med intenzivno vadbo naše telo razgrajuje celične beljakovine in na tak način pridobiva potrebno količino glutamina, to pa ima za posledico povečanje porabe te pomembne aminokisline in mnogokrat tudi pomanjkanje le-te.

Glutamine vsebuje izjemno močan in kakovosten vir te pomembne aminokisline, ki pomaga doseči optimalno rast mišic, povečuje mišično moč in hkrati skrbi za izjemno regeneracijo. Kot rečeno tudi varuje vaše telo pred prostimi radikali (strupi) in hkrati močno jača vaš imunski sistem.

Ravno zaradi svoje kakovosti in številnih pozitivnih učinkov zelo priporočljiv za uporabo, predvsem pa ob intenzivnih vadbah ter v obdobju povečanega tveganja za prehlad, vročino in številne druge bolezni.

 

Sestavine: L-Glutamin.

Priporočena uporaba: 1,5 odmerka (6 g) zmešajte v 250 ml vode in popijte. Na dneve vadbe: 6 g glutamina vzemite po vadbi, 6 g pa zvečer, pred spanjem.  Na dneve proste vadbe: 6 g glutamina vzemite 2-krat dnevno. Zadnji odmerek vzemite pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Ker nismo na športnem igrišču, tukaj ne boste zbirali točk.

Enostavno vam del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako poteka Cashback?

* na strani z izdelkom vidite, koliko denarja vam bomo vrnili na uporabniški račun;
* izberete izdelke ki jih želite;
* opravite naročilo;
* prevzamete naročeni paket;
* mi dobimo potrdilo, da ste paket prevzeli;
* v roku enega delovnega dne se Cashback znesek naloži na vaš račun kot dobroimetje.

Bonus znesek, ki ga imate na računu, se vam bo avtomatsko odštel na blagajni pri vašem naslednjem nakupu. Stanje lahko vidite tukaj, (potrebna prijava v račun).

POMEMBNO:

* Cashback sistem deluje le, če imate registriran uporabniški račun pri Strong.si. Če ga še nimate, kliknite tukaj in si ga ustvarite.
* Pri nakupu morate biti prijavljeni v ta vaš uporabniški račun (Prijavi se)

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis pri Strong.si.

  • Šifra: BLADEGLUTA1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 31.99 €
  • Brez DDV: 29.21 €
  • Cashback: 0.88 €