FA Xtreme Napalm Pre-Contest, 500 g

FA Xtreme Napalm Pre-Contest, 500 g

Xtreme Napalm Pre-Contest® je izjemno močna in zelo napredna formula oz. pre-workout izdelek, ki je posebej zasnovan za najbolj intenziven trening in poleg povečanja moči povečuje še vzdržljivost tekom le-tega.

Xtreme Napalm ® začne delovati že nekaj minut po zaužitju prvega odmerka, njegovo moč pa občutite po celotnem telesu.

Arginin in Beta-alanin, ki se nahajata v Xtreme NO-Complex formuli povečujeta volumen mišičja, saj pospešujeta nastajanje dušikovega oksida (NO) v epitelnih tkivih, pri tem pa prihaja do širitve krvnih žil in pospešenega prehajanja hranilnih snovi ter kisika v samo mišičje. Posledično tako Xtreme Napalm povečuje nastanek in prisotnost močnega »pump efekta«, kakor rečeno še povečuje moč in omogoča efektivnejšo vadbo.

Zaradi njegove neverjetne moči delovanja je dovolj le 5 g odmerek!

Poleg tega Xtreme NO-Volumizing Complex skupaj z Xtreme Power & Focus Complex formulama izboljšuje mišični tonus in zavira kopičenje mlečne kisline, zaradi tega pa omogoča dolgotrajno in intenzivno vadbo, brez pretiranega občutka utrujenosti in bolečin v mišicah.

Omeniti pa je potrebno tudi aktivne sestavine, ki se nahajajo v Xtreme Power & Focus Complex formulah, saj le-te še dodatno povečujejo koncentracijo in povečujejo energetske zaloge, ki so ključnega pomena ob intenzivni in zahtevni vadbi. Xtreme Power & Focus Complex formuli vam skratka omogočata, da ostanete bolj osredotočeni oz. skoncentrirani dlje časa, posledično pa to pomeni tudi boljšo vadbo in boljše rezultate.

Vsak odmerek Xtreme Napalm vaše telo tudi oskrbuje z optimalnim odmerkom najmočnejših antioksidantov, ki zmanjšujejo nastajanje prostih radikalov, medtem ko Electrolite & Delivery Complex, ki je izdelku dodan, pozitivno vpliva na telesno hidracijo med intenzivno vadbo. To pomeni, da Xtreme Napalm poskrbi za ustrezno hidracijo vašega telesa zaradi česar lahko trenirate dlje časa in še bolj intenzivno.

Izjemnega pomena pa je dejstvo, da Xtreme Napalm ® Pre-Contest ne vsebuje nobenih ogljikovih hidratov, zaradi česar je idealne za vsakogar, tudi za vse aktivne z omejeno uporabo ogljikovih hidratov v prehrani.

Xtreme Napalm ® Pre-Contest je tako odlična izbira za vsakogar, ki si želi več moči in mišične mase brez vnašanja dodatnih ogljikovih hidratov in brez nastanka dodatnih maščob.

 

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (5,7 g) zmešajte s 100 - 150 ml vode ali soka in zaužite 30 minut pred vadbo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek tudi ni primeren za noseče ali doječe matere. Vsebuje sladila. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin. Vsebuje alergene iz mleka.

Sestavine: Beta-alanin (as CarnoSyn®), arginin AKG, citrulin malat, tavrin, mešanica vitaminov in mineralov [vitamin C (L-askorbinska kislina), dikalijev fosfat, natrijev bikarbonat, magnezijev fosfat, niacin (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), natrijev selenit], arome, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), brezvodni kofein, sladilo (sukraloza), glukuronolakton, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), hidroliziran kazein (PeptoPro®), barvila (klorofil2, E1041). Izdelek vsebuje alergene: mleko.

Okusi: 1Limona & Limeta, 2Mojito.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka Xtreme Napalm Pre-Contest
Sestavine 5,7 g % RDA
Vitamin C 100 mg 125
Niacin 10 mg 62
Vitamin B6 4 mg 286
Vitamin B12 5 mcg 200
Selen 27,5 mcg 50
Napalm - Proprietary Formula
Xtreme NO-Volumizing Complex 3000 mg  
Beta-Alanin (CarnoSyn®) 2000 mg  
Arginin AKG 1000 mg  
Xtreme Power & Focus Complex 1550 mg  
Citrulin malat 750 mg  
Tavrin 500 mg  
Brezvodni kofein 200 mg  
Glukuronolakton 100 mg  
Delivery & Electrolite Complex 255 mg  
Natrijev bikarbonat 90 mg  
Di-kalijev fosfat 90 mg  
Magnezijev fosfat 50 mg  
Hidroliziran kazein (PeptoPro®) 25 mg  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Ker nismo na športnem igrišču, tukaj ne boste zbirali točk.

Enostavno vam del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako poteka Cashback?

* na strani z izdelkom vidite, koliko denarja vam bomo vrnili na uporabniški račun;
* izberete izdelke ki jih želite;
* opravite naročilo;
* prevzamete naročeni paket;
* mi dobimo potrdilo, da ste paket prevzeli;
* v roku enega delovnega dne se Cashback znesek naloži na vaš račun kot dobroimetje.

Bonus znesek, ki ga imate na računu, se vam bo avtomatsko odštel na blagajni pri vašem naslednjem nakupu. Stanje lahko vidite tukaj, (potrebna prijava v račun).

POMEMBNO:

* Cashback sistem deluje le, če imate registriran uporabniški račun pri Funky.si. Če ga še nimate, kliknite tukaj in si ga ustvarite.
* Pri nakupu morate biti prijavljeni v ta vaš uporabniški račun (Prijavi se)

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis pri Strong.si.

Najbolj brezkompromisen pre-workout na tržišču

 

 • Neverjetna moč in energija
 • Ena najmočnejših formul na tržišču
 • Enako doziranje ves čas
 • Izjemen fokus za odlične rezultate
 • Šifra: FAXNPC500
 • Nagradne točke: 100
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 34.99 €
 • Brez DDV: 31.95 €

 • Nagradne točke: 100
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Cashback: 0.96 €

Razpoložljive možnosti