Paket Extreme Mass

Paket Extreme Mass

Želite pridobiti več čiste mišične mase in moči. Za vas imamo idealno in hkrati ugodno rešitev...Xtreme Mass paket, ki vsebuje vse potrebno za povečanje mišične mase in moči ter regeneracijo po napornem treningu.

Gre za izjemno kombinacijo izdelkov, s katerimi boste v telo vnesli vse potrebne beljakovine, ogljikove hidrate, kreatin in aminokisline, na podlagi tega pa lažje in hitreje prišli do želenega cilja oz. rezultatov.


Paket vsebuje:

 • ProActive X-Mass, 300 g
 • ProActive Crea - M, 500 g
 • ProActive BCAA Advanced, 400 g
 • Brezplačen shaker STRONG.SI


ProActive X - Mass je idealen dodatek za povečanje mišične mase in moči, saj gre za senzacijsko mešanico ogljikovih hidratov in beljakovin, ki na eni strani združuje koncentrat beljakovin sirotke, micelarni kazein in hidrolizat pšeničnih beljakovin, na drugi strani pa maltodekstrin, dekstrozo in škrob, ki skupaj zagotavljajo trdno prehrano za vaše mišičje. X-Mass torej vsebuje kompleksne ogljikove hidrate, ki združujejo kakovosten maltodekstrin, dekstrozo in škrob, to pa predstavlja način, kako povečati mišično maso. Te napredne oblike ogljikovih hidratov s svojim nizkim glikemičnim indeksom igrajo pomembno vlogo, saj jih naše mišice posledično popolnoma absorbirajo.

Pomembno pa je omeniti še kakovostno beljakovinsko formulo, ki združuje beljakovine različnih bioloških uporabnosti. Gre namreč za odlično kombinacijo, ki tudi odlično deluje predvsem na tiste, ki zaradi povečane fizične aktivnosti potrebujejo dodatek beljakovin.

ProActive Crea M zagotavlja visok odmerek kreatina, ki ima odličen učinek na telesno pripravljenost in učinkovitost, kar je pomembno zlasti pri intenzivnem treningu. Crea M je kreatin monohidrat v znani in priljubljeni obliki molekule kreatina, združene v eno molekulo z vodo. Njegova biološka uporabnost je izjemno visoka, vpliv na povečanje moči in vzdržljivost vašega telesa pa je znanstveno dokazana. Uporaba omenjenega kreatinskega dodatka pomaga pospešiti rast mišične mase, poleg tega pa ima pozitiven učinek na regeneracijo po vadbi, kar vam omogoča ponovno intenzivno vadbo.

ProActive BCAA Advance je napredna mešanica L-levcina, L-izolevcina in L-valina, ki zagotavljajo najboljše rezultate vsem, kateri živijo aktivno in potrebujejo regeneracijo.

Gre za popolno kombinacijo razvejanih aminokislin, ki bodo vaše telo napolnile z energijo, hkrati pa poskrbele za izjemno regeneracijo slehernega športnika in rekreativca. Prvovrstne BCAA aminokisline bodo ojačale vaše mišice in z anti-katabolnim delovanjem poskrbele za prirastek mišične mase, povečale pa vzdržljivost in s tem posledično odprle pot hitrejšim in boljšim rezultatom.

ProActive BCAA Advance zagotavljajo optimalen odmerek BCAA aminokislin, s čimer omogočajo, da bo vsak vaš trening intenziven, vaše mišičje pa zaščiteno in na koncu tega tudi spočito.

Ne čakajte torej predolgo, temveč sprejmite odločitev še danes in storite pomemben korak!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Ker nismo na športnem igrišču, tukaj ne boste zbirali točk.

Enostavno vam del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako poteka Cashback?

* na strani z izdelkom vidite, koliko denarja vam bomo vrnili na uporabniški račun;
* izberete izdelke ki jih želite;
* opravite naročilo;
* prevzamete naročeni paket;
* mi dobimo potrdilo, da ste paket prevzeli;
* v roku enega delovnega dne se Cashback znesek naloži na vaš račun kot dobroimetje.

Bonus znesek, ki ga imate na računu, se vam bo avtomatsko odštel na blagajni pri vašem naslednjem nakupu. Stanje lahko vidite tukaj, (potrebna prijava v račun).

POMEMBNO:

* Cashback sistem deluje le, če imate registriran uporabniški račun pri Strong.si. Če ga še nimate, kliknite tukaj in si ga ustvarite.
* Pri nakupu morate biti prijavljeni v ta vaš uporabniški račun (Prijavi se)

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis pri Strong.si.

Občuti moč...občuti napredek in doseži več

 

 • Neverjeten Mass Gainer za povečanje mišične mase

 • Kakovosten kreatin za popolno delovanje

 • Odlična regeneracija po napornem treningu

 • Popolna mešanica za popoln rezultat

 

 • Šifra: PAKEXTRAMASS
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 49.99 €
 • Brez DDV: 45.65 €
 • Cashback: 1.37 €

Razpoložljive možnosti