Pomlad & Hujšanje

Pomlad & Hujšanje

Ste ugotovili, da se pomlad izjemno hitro bliža, vi pa želite počasi izgubiti kakšen kilogram in se znebiti odvečne maščobe.

Ne čakajte več…Ponujamo vam celovito rešitev. Paket Pomlad & Hujšanje vsebuje izdelke oz. sestavine, ki bodo močno pripomogle k izgubi odvečne maščobe in kilogramov, poleg tega pa vas bodo navdale z dodatno energijo.

Paket sestavljajo tako beljakovine, kot tudi mešanica aminokislin in zdrave maščobe, saj je v fazi hujšanja potrebno poskrbeti za vse segmente in kot pravijo »hujšati z glavo«.

Shake It je namreč izdelek, ki v paketu zastopa beljakovine, ki so v fazi hujšanja ključnega pomena in skrbijo za izgradnjo mišic, zaradi tega pa vaše telo pokuri tudi več kalorij in posledično maščob.  Izdelek vsebuje različne vire beljakovin s »time release« formulo, kar pomeni, da poskrbi za dolgotrajno regeneracijo in hranjenje mišic brez odvečnih ogljikovih hidratov in nezdravih maščob.

Dodan je še L-Carnitine, Green Tea & CLA, torej multi-funkcijski izdelek, ki vsebuje največ,  kar potrebujete za popolno kurjenje maščob. L-karnitin, zeleni čaj in konjugirana linolna kislina izjemno učinkovito delujejo na kurjenje maščob, preprečujejo njihovo nalaganje in pospešujejo delovanje metabolizma oz. presnove.

Za boljše počutje, več zdravja in dejansko prepotreben vnos zdravih nenasičenih maščobnih kislin pa so dodane še Omega 3, z drugo besedo ribje olje, ki ob rednem uživanju močno pripomore k topljenju maščobnih oblog in nastanku hormona DHEA, ki je ključen za taljenje maščob.

Da pa bo vse skupaj lažje začeti, smo paketu dodali STRONG.Si shaker, v katerem boste lažje pripravili okusen beljakovinski napitek…

… in seveda…poskrbeli za izjemno, seveda časovno omejeno,  znižanje cen izdelkov!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Ker nismo na športnem igrišču, tukaj ne boste zbirali točk.

Enostavno vam del vašega denarja vrnemo nazaj na uporabniški račun!

Kako poteka Cashback?

* na strani z izdelkom vidite, koliko denarja vam bomo vrnili na uporabniški račun;
* izberete izdelke ki jih želite;
* opravite naročilo;
* prevzamete naročeni paket;
* mi dobimo potrdilo, da ste paket prevzeli;
* v roku enega delovnega dne se Cashback znesek naloži na vaš račun kot dobroimetje.

Bonus znesek, ki ga imate na računu, se vam bo avtomatsko odštel na blagajni pri vašem naslednjem nakupu. Stanje lahko vidite tukaj, (potrebna prijava v račun).

POMEMBNO:

* Cashback sistem deluje le, če imate registriran uporabniški račun pri Strong.si. Če ga še nimate, kliknite tukaj in si ga ustvarite.
* Pri nakupu morate biti prijavljeni v ta vaš uporabniški račun (Prijavi se)

Bonus se lahko uporabi le kot dobropis pri Strong.si.

Pomahajte v slovo odvečnim kilogramom!

 

  • Poseben paket za uspešno hujšanje

  • Več izdelkov za celovito delovanje

  • Posebna časovno omejenega akcijska cena

  • Brezplačna dostava

 

  • Šifra: PAKETPOMLAD
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 50.47 €
  • Brez DDV: 46.09 €
  • Cashback: 1.38 €

Razpoložljive možnosti