Splošni pogoji

Nakupovalni center strong.si, katerega upravlja podjetje DF Šport, s.p., vam zagotavlja hitro dobavo, ugodne pogoje in vedno dosegljiv kontakt, kjer lahko dobite dodatne informacije o produktih in storitvah, ki jih tržimo na strong.si. Med drugim vam zagotavljamo tudi varstvo vaših osebnih podatkov, posredovane tako pri sami registraciji kot pri nakupu preko spletnega mesta.

Splošni pogoji poslovanja nakupovalnega centra strong.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) , s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Nakupovalni center strong.si upravlja podjetje DF Šport, s.p., katerega delovanje obravnavajo splošni pogoji poslovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem DF Šport, s.p., kupci in trgovci.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, pri katerih se upoštevajo podatki, posredovani ob registraciji in oddaji naročila ali oddaji naročila brez registracije. Pri tem je fizična oseba vsak uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z ali brez registracije potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja, objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na spletnih straneh www.strong.si. DF Šport, s.p. in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov .

DF Šport, s.p. in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti urejajo s sprejemom splošnih pogojev ob izvedbi registracije ali sprejemom pogojev ob samem nakupu.

Našim kupcem zagotavljamo skrben in ažuren vnos točnih informacij o naši ponudbi, skrb za tehnično in pravno varnost naših obiskovalcev in kupcev ter posluh za potrebe le teh, prizadevamo pa si tudi za reševanje kakršnihkoli nastalih težav.

 

 

ZAUPNOST PODATKOV

 

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu www.strong.si ali kako drugače (preko telefona, e-pošte, v primeru pomoči uporabnikom pri registraciji, itd.), so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov . Podjetje DF Šport, s.p. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe DF Šport, s.p. in ne bodo predani v roke tretje osebe ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Spletna trgovina strong.si pod vodstvom podjetja DF Šport, s.p., kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov in članov spletne trgovine strong.si v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).

Upravljalec zbirke podatkov vodi evidenco zgolj za potrebe evidentiranja plačila članarin, vodenja evidence priprave posebnih ugodnosti za člane in obveščanje o posebnih akcijah, povezanih z delovanjem spletne trgovine strong.si.

Za namene kontaktiranja posameznik ali član dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr. osebna pošta in elektronska pošta.

Navedene in zbrane podatke spletna trgovina strong.si, katero upravlja podjetje DF Šport, s.p., obdeluje za lastne potrebe in jih ne bo posredovala drugim fizičnim in pravnim osebam.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost ažuriranja podatkov ter lahko od upravljalca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

 

 

DOSTOPNOST INFORMACIJ (povzetek zakonodaje)

 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

 4. dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 5. pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

 7. način plačila in dostave,

 8. časovno veljavnost ponudbe,

 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,

 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

 

KOMERCIALNI POGOJI

 

Objavljene cene se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku, ko je naročilo oddano. Ura in čas oddaje sta vidna tako v prejetem elektronskem sporočilu, kot tudi na uporobnikovem naročilu samem. Ugodne ponudbe, razprodaje, akcije in ostale ponudbe veljajo do prodaje zadnjega artikla oziroma najdalj do navedenega roka, ki je posebej naveden ob oglasih ali akcijah.

Pred nakupom vedno preverite cene na strong.si, saj so cene v naših aplikacijah za Facebook in Twitter zgolj informativne narave.

Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene, oziroma Akcijske cene. Redne cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika, torej cene, ki jih oblikuje ponudnik sam. Spletna cena oz. Akcijska cena je cena, ki velja za nakup, opravljen preko spleta v primeru celotnega (100%) plačila z gotovino, plačila predračuna z nakazilom na TRR ali plačila po povzetju.

Vse cene veljajo za en (1) kos, razen v primeru, da je navedeno drugače. Pri enem nakupu je prav tako mogoče uveljaviti en sam popust.

Popusti se ne seštevajo, razen v primeru, kadar se nakup pogojuje z nakupom dveh ali več artiklov hkrati. V primerih uveljavljanja več popustov hkrati za določitev prodajne cene program avtomatično izbere in uporabi najvišji popust. Cene so objavljene v uradnem ceniku na sedežu podjetja DF Šport, s.p.. Pri tem se za cenik prav tako upošteva objava cen na spletnem portalu www.strong.si. Cene vseh objavljenih izdelkov in storitev v spletni trgovini strong.si so prikazane v EUR in vsebujejo DDV. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, vsekakor pa o spremembah cen vedno obvestimo uporabnika.

 

 

NAČINI PLAČILA

 

Po predračunu na transakcijski račun trgovca

Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda spletna trgovina na naš transakcijski račun.

 

Po računu na transakcijski račun trgovca

Način plačila, ki je namenjen našim stalnim strankam, partnerjem ter organizacijam državne in lokalne uprave, šolam in univerzam, javnim zavodom ter ostalim proračunskim porabnikom.

 

Z gotovino po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina in stroški dostave so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

 

Z gotovino ob prevzemu

Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo ali pa vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Naročilo plačate ob prevzemu v naši poslovalnici z gotovino.

 

S plačilnimi karticami ob prevzemu ob enkratnem znesku

Odstotek popusta na redno ceno se zmanjša za 3 odstotne točke, v primeru plačila z

 • Bančnimi karticami BA (Maestro) v enkratnem znesku

 • Kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron, Diners Club, American Express) v enkratnem znesku

Nakupovalni center strong.si kupcu izda potrdilo naročila preko e-mail pošte ter v tiskani obliki ob dostavi artikla, kjer so navedeni stroški dostave ter naročenega artikla. Kupec ob dostavi prejme splošne pogoje za vračilo artikla ter obrazec za vračilo artikla. Naročilo, ki ga je uporabnik izvedel, ostane shranjeno na strežniku ponudnika in uporabniškem vmesniku.

Blago je v lasti podjetja DF Šport, s.p., dokler vse obveznosti s strani kupca niso poravnane. V primeru, da kupec ne izpolnjuje svojih finančnih in drugih obveznosti, je podjetje DF Šport, s.p. upravičeno dobavljeno in neplačano blago vzeti nazaj brez oviranja s strani kupca. Kupec je v tem primeru na zahtevo podjetja DF Šport, s.p. dolžan vrniti dobavljeno in neplačano blago.

 

 

DOBAVNI ROK

 

Večino proizvodov, ki so objavljeni v spletni trgovini www.strong.si in jih imamo na zalogi, vam bomo po prejetem plačilu dobavili najkasneje v roku za dostavo, ki je naveden ob artiklu na spletni strani, ter ob prejemu naročila. Lahko se zgodi tudi, da celotne količine naročenih izdelkov kdaj ne bomo imeli na zalogi. V tem primeru je upravitelj spletnega mesta dolžan stranko o tem obvestiti po telefonu ali elektronski pošti.

Nakupovalni center strong.si, ki ga upravlja podjetje DF Šport, s.p., si pridržuje pravico do podaljšanja dobavnega roka v primeru višje sile (t.j. požar, potres, poplave, vojne, stavke, neurja, prometni zastoji, državni ukrepi, drugi nepredvidljivi dogodki), ki lahko dobavo naročenega blaga bistveno otežijo ali onemogočijo dostavo. Podjetje DF Šport, s.p. je ob nastanku ali prenehanju višje sile nemudoma dolžno obvestiti stranko in se dogovoriti za nov termin dostave.

 

 

PREVZEM IN DOSTAVA BLAGA

 

Omogočamo vam dostavo blaga preko ponudnikov paketne distribucije, s katerimi imamo podpisano pogodbo. Ti blago dostavijo do kupca v vse kraje Slovenije. Ponudnika paketne distribucije lahko izbere spletna trgovina strong.si, katero upravlja podjetje DF Šport, s.p..

Nosilec stroškov dostave je kupec, razen v primeru brezplačne dostave, ki je posebej definirana. Podjetje DF Šport, s.p. prav tako ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca (paketne distribucije).

 

 

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

 

Stranka je pri prevzemu pošiljke dolžna pregledati njeno vsebino. S podpisom dobavnice ta namreč potrjuje količino in vrsto prevzetega blaga, kajti kasnejših reklamacij glede količine in vrste blaga ne upoštevamo. V primeru poškodbe pošiljke je stranka dolžna celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelke) reklamirati pri dostavljavcu, kateri je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške v primeru, da se mu dokaže odgovornost. O poškodbi pošiljke se obvesti tudi podjetje DF Šport, s.p..

 

 

ODSTOP OD NAROČILA IN VRAČILO BLAGA

 

Fizične osebe, ki v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov v spletni trgovini strong.si uspešno opravijo naročilo, pri tem pa se strinjajo z navedenimi splošnimi pogoji, imajo pravico, da v petnajstih (15) dneh od prejema pošiljke na kontaktni naslov sporočijo, da odstopajo od svojega naročila, lahko tudi brez navedbe razloga za svojo odločitev, vrnitev prejetega naročila na naš naslov pa se pri tem šteje za sporočilo o prekinitvi naročila. V tem primeru mora kupec prejeto blago na naš naslov vrniti najkasneje v tridesetih (30) dneh od prejema pošiljke.

Prejeto blago je kupec v tem primeru dolžan vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali pa se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z vračilom, je strošek vračila blaga.

Izdelki v primeru vračila prav tako ne smejo biti poškodovani ali ne smejo imeti odstranjenih etiket. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, izgubi pravico do odstopa naročila. Vrnjen artikel mora biti poslan v originalni embalaži s kopijo računa in vso dokumentacijo, ki izdelku pripada. V kolikor dobavitelj ali spletna trgovina ugotovita drugače, je paket poslan nazaj, strošek dostave pa krije kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi oddanega naročila, določila prejšnjih 2 odstavkov ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali posamezno.

Pri vračilu artiklov, kjer so bila koriščena sredstva s strong.si računa ali promocijske kode, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo, temveč se vrne le vplačan znesek. Prav tako se sredstva ne vrnejo na račun kupca, razen v primeru, če je bil koriščen strong.si darilni bon. Ta se upošteva kot plačilno sredstvo in se ob vračilu blaga vrne na uporabnikov strong.si račun, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

Vračilo plačila bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema zavrnjenega artikla, ki je vrnjen nepoškodovan in v nespremenjeni količini, na naslov trgovca strong.si. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.

 

 

MNENJA IN KOMENTARJI UPORABNIKOV

 

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov so del funkcionalnosti trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih je upravitelj spletnega mesta dolžan pregledati. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so v kakršnemkoli smislu žaljivi ali pa po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

 

VARSTVO OTROK

 

Oglasna sporočila bodo upoštevajoč starost jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljivi za otroke. Področja, za katere se smatra, da so za otroke neprimerna, so zavarovana z vpisnim poljem za preverjanje starosti. Minimalna starost za nakup je 18 let.

 

Real BCAA, 300 kapsul Novo
Real Pharm BCAA so posebej ustvarjene esencialne aminokisline, ki skrbijo za učinkovito delovanje or..
31.19 €
text_tax 25.56 €
Real Multi Craze, 270 tablet Novo
Popolna mešanica vitaminov in mineralov z izjemno močnimi in natančno odmerjenimi sestavinami. Edins..
24.99 €
text_tax 22.82 €
Real Coconut Oil Unrefined Extra, 1000 ml Novo
Real Coconut Oil je 100% deviško kokosovo olje, ki se lahko pohvali s tem, da je bio, naravno in hla..
19.99 €
text_tax 18.26 €
FA Whey Delicious, 1000 g Novo
Beljakovine so ene bistvenih hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje za pravilno rast in razvoj, njih..
24.99 €
text_tax 22.82 €
Real Tomato Basil Zero, 320 ml (rok uporabe najmanj do konca 08/2017) -50%
Želite popestriti vaš obrok z neverjetno okusno omako iz paradižnika z dodatkom bazilike brez dodatn..
4.99 € 2.50 €
text_tax 2.28 €
Citrulline Malate, 250g -30%
Povečajte pump efekt in poskrbite za vzdržljivostCitrulin malat je neesencialna aminokislina, ka..
24.99 € 17.49 €
text_tax 15.98 €
FA Greens & Juice, 300 g (rok uporabe najmanj do konca 07/2017) -30%
Znano je, da vsakdo izmed nas vsakodnevno že samo zaradi samega tempa življenja, različnih naporov..
19.99 € 13.99 €
text_tax 12.78 €
Go Hard 2.0, 90 kapsul -40%
Želite doseči vitko postavo!Z Go Hard boste to dosegli hitreje in lažje. Gre namreč za inovativno in..
24.99 € 14.99 €
text_tax 13.69 €
Loading...